Gewoon schoon,
zoals u het graag ziet

Ik kies voor schoon

Weekra Schoonmaak & Wasserij

Weekra Schoonmaak & Wasserij is uw partner in schoonmaak. U kunt bij ons terecht voor schoonmaakwerkzaamheden van kantoren, recreatieobjecten, showrooms, winkels, scholen en nieuw op te leveren bouwobjecten. Van reguliere schoonmaak tot glasbewassing, onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw woon- of werkomgeving weer helemaal schoon en fris is!

Sinds 1995 is Weekra actief vanuit het Zeeuwse Scharendijke, waarbij het werkgebied inmiddels is gegroeid naar vrijwel heel Zuid-West Nederland. Daarnaast is Weekra uitgebreid met een complete wasserij, waar dagelijks grote hoeveelheden linnen, bedrijfskleding maar ook particuliere was wordt gewassen. Wij zijn OSB-gecertificeerd en al onze medewerkers zijn in het bezit van een SVS vakgeschoold schoonmaakdiploma.

Wat we voor u kunnen betekenen

25 jaar Weekra!

25 jaar Weekra!

Vandaag bestaat Weekra precies 25 jaar, en dat betekent dat we een mijlpaal bereik hebben! We willen iedereen bedanken die de afgelopen 25 betrokken is…

Nieuws
Weekra is op zoek naar versterking!

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste baan als schoonmaker? Of wil je misschien aan de slag bij ons in de wasserij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk alle vacatures en wie weet ga jij binnenkort voor ons aan de slag.

Bekijk al onze vacatures

Certificaten en keurmerken