Corona en aangepaste werkwijze

Geschreven op 18/03/2020

De afgelopen dagen/weken is er ontzettend veel te doen geweest omtrent de uitbraak van het corona virus. Het is ongekend hoe dit een ieder als persoon of bedrijf raakt, ook in Nederland en dus ook in onze omgeving. In tijden van crisis is het van uiterst belang om duidelijkheid te verschaffen. Graag informeren wij u dan ook over onze werkwijze en vragen wij u met ons mee te denken om de verspreiding van het corona virus te beperken.

Medewerkers

Onze medewerkers worden volledig voorzien van de nodige beschermingsmiddelen. Zo werken zij uitsluitend met handschoenen, wassen zij voor, na en eventueel tijdens de werkzaamheden hun handen en desinfecteren zij met handgel. Daarnaast worden onze medewerkers verplicht zich te melden bij milde klachten als koorts, hoesten etc. Zij krijgen dan verlof en komen niet op de werkvloer. Tevens vragen wij onze medewerkers zoveel mogelijk thuis te blijven en onnodig sociaal contact te vermijden.

Werkwijze

In deze tijd is schoonmaak en hygiëne een prioriteit. De nadruk van onze werkzaamheden liggen nu op het schoonmaken en desinfecteren van contactpunten. Denk hierbij aan deurklinken/knoppen, lichtschakelaars, brievenbussen, telefoons, toetsenbord/muis en aan/uitknoppen. Daarnaast zullen onze medewerkers alle grepen desinfecteren van materialen die zij gebruiken inclusief de bedrijfsauto (stuur, versnellingspook, handgrepen).

Denkt u met ons mee?

Onze medewerkers volgen de richtlijn om 1,5 meter afstand te houden. Geef hen dan ook de ruimte om te werken. Laat uw eigen zieke medewerkers thuis en laat hen niet in contact komen met onze medewerkers.
Wij proberen zoveel mogelijk onnodig contact te voorkomen. Wilt u graag iets met ons bespreken dan kan dit per telefoon en in uiterste gevallen komen wij toch bij elkaar.

Tot slot, wij zullen er alles aan doen om de hygiëne in uw object te optimaliseren. Mocht u daarom bepaalde werkzaamheden willen uitbreiden of de frequentie verhogen, neemt u dan contact op met 0111-672177. Wij denken dan graag met u mee.

Blijf gezond en let op elkaar!

Team Weekra