Schoonmaak

Schoonmaak van zonnepanelen

Wist u dat vuil op uw zonnepanelen een rendementsverlies tot wel 8% kan opleveren? Bovendien kan het onjuist reinigen van uw panelen zorgen voor schade en uiteindelijk ook tot verlies van rendement, dat is uiteraard niet de bedoeling! Wij kunnen u daarom helpen met de schoonmaak van uw zonnepanelen, door periodieke reiniging in te plannen en uw zonnepanelen op een juiste manier schoon te maken.

Bij de jaarlijkse schoonmaak van zonnepanelen wordt voornamelijk hardnekkig vuil verwijderd. Zo zal een stevige regenbui bepaalde vuiligheid al wegspelen (zoals stof en zand), maar vooral vogelpoep en overige uitgeharde resten zullen het rendement van uw zonnepanelen beïnvloeden, met name op de lange termijn. Uw zonnepanelen worden gereinigd door ons gediplomeerde personeel. De plaatsing van uw zonnepanelen is niet van belang, zowel op lage als hoge panden kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren.

Een offerte aanvragen voor de schoonmaak van zonnepanelen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of kosten van de reiniging van zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak. We bekijken graag uw geplaatste panelen zodat wij een aanbieding op maat kunnen uitbrengen. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiële klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars