Schoonmaak

Schoonmaak van scholen

Wist u dat een schone en opgeruimde werkomgeving de productiviteit en prestaties van leerlingen kan verhogen? En dat het voor de gezondheid van de leerlingen belangrijk is dat hygiëne gegarandeerd is? Wij beseffen ons dit maar al te goed, dit is dan ook de reden dat wij ons graag inzetten voor een schone en nette werkplek voor elke leerling op uw school of onderwijsinstelling!

Onze gediplomeerde schoonmakers ruimen op, maken schoon en zorgen ervoor dat u de dag fris kunt beginnen. Van het afstoffen en schoonmaken van klaslokalen tot het reinigen van de sanitaire voorzieningen op uw school, wij gaan graag voor u aan de slag. Moeten er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden tijdens schooltijden? Ons personeel is altijd net gekleed in gepaste kleding, waardoor dit een passende uitstraling biedt voor uw school of instelling.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van schoonmaak op uw locatie(s)? Wij komen graag langs voor een intake gesprek, waarbij we de schoon te maken ruimtes en lokalen doorlopen. Op deze manier kunnen wij een passende offerte aanbieden, waarbij bovendien het voorwerk is gedaan om onze schoonmakers zo voorbereid als mogelijk op pad sturen! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak direct een afspraak voor een intake gesprek, wij verkennen graag samen de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiële klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam