Schoonmaak

Schoonmaak van recreatieobjecten

Gasten van een recreatiepark of gebouwen zullen hier in veel gevallen slechts kort verblijven, het is dan ook erg belangrijk dat zij een goede indruk krijgen van hun verblijfsaccommodatie. Zorg voor een complete beleving voor uw gasten door recreatiewoningen, gebouwen of andere facilitaire objecten professioneel te laten schoonmaken door ons vakgeschoolde personeel.

Van hotelkamers tot complete appartementen en van de ontvangstruimte tot sanitaire voorzieningen, wij kunnen u helpen met een totale oplossing van schoonmaak en hygiƫne. Zo kunt u naast onze schoonmaakwerkzaamheden ook gebruik maken van de linnendienst binnen onze eigen wasserij.

Onze werknemers op locatie hebben een verzorgde uitstraling en zorgen dat alle objecten zorgvuldig worden gereinigd. Een goede intake is hierbij erg belangrijk, waarbij wij samen met u door de ruimtes heenlopen. Zo kunnen wij een aanbieding op maat maken, waarbij we alle werkzaamheden in een werkschema kunnen samenvatten. Onze schoonmakers kunnen vervolgens zelfstandig aan de slag om alle objecten grondig en snel te reinigen!

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak en wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Liever direct een prijsopgave op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij voorzien u graag van een persoonlijke prijsindicatie.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiƫle klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars