Schoonmaak

Schoonmaak van bouwopleveringen

Wordt er een recent gebouwde constructie opgeleverd, zoals een nieuwbouw woning of bedrijfspand? Bouwoplevering schoonmaak zorgt direct voor een nette en verzorgde eerste indruk wanneer het pand in gebruik wordt genomen. Bij nieuwbouw wordt er vaak niet al te nauw gekeken naar de rommel, zoals overbodige materialen, stof en verfresten. Daarom kunnen wij u helpen om elke bouwoplevering netjes te maken voor de presentatie, opening of het eerste gebruik.

Na de schoonmaak zult u geen stof of materiaalresten aantreffen, bovendien zijn alle kozijnen, vensters en andere hoeken en gaten grondig schoongemaakt en klaar voor gebruik. Maar ook de sanitaire voorzieningen worden uitgebreid schoongemaakt, zodat deze na de oplevering van de nieuwbouw direct in gebruik genomen kunnen worden. Denk hierbij aan het cementsluier vrij maken van tegelwerk in sanitaire ruimtes. Zo heeft het nieuwe gebouw of pand direct de uitstraling die u graag wilt overbrengen aan de gebruikers, kopers of het grote publiek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of kosten van de schoonmaak van bouwopleveringen? Neem vrijblijvend contact met ons op door een offerte aan te vragen, of maak direct een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Wij komen graag bij u op locatie om samen de oplevering te verkennen, zodat wij een passende en gerichte aanbieding kunnen maken. Zo weet u precies wat de bouwoplevering schoonmaak gaat kosten, bovendien kunnen onze schoonmakers dan voorbereid op weg aangezien er een passende lijst met werkzaamheden is opgesteld.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiële klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam