Schoonmaak

Glasbewassing

Vieze ramen met stof, vuil of afdrukken is nooit leuk, maar zeker niet wanneer uw pand een schone en uitstraling moet hebben voor klanten en bezoekers. Wij kunnen u helpen met glasbewassing van alle ramen van uw bedrijfspand, kantoor of ander gebouw. Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste diploma’s om zo snel en efficiënt mogelijk uw volledige beglazing netjes en professioneel te reinigen.

De hoogte van uw pand is geen enkel probleem. Van kleine winkels op de begane grond tot volledige showrooms met meerdere verdiepingen, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in telescoop glasbewassing, bovendien zijn zij goed bekend met het werken op een hoogwerker.

Een offerte ontvangen voor glasbewassing van uw bedrijfspand?

Nadat wij een intake gesprek met u hebben gevoerd lopen wij graag het pand met u door. Wij kunnen op deze manier een goede inschatting maken van de werkzaamheden, zodat u een maatwerk aanbieding tegemoet kunt zien. Maar dit zorgt ook voor een goede briefing qua werkzaamheden, waardoor onze werknemers goed voorbereid aan de slag kunnen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, of vraag direct een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiële klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars