Schoonmaak

Gevelreiniging van zakelijke panden

Het regelmatig schoonmaken van uw gevel zorgt voor een professionele en verzorgde indruk van uw bedrijfspand, winkel of showroom. Gevelreiniging wordt dan ook regelmatig uitgevoerd voor ondernemingen die graag een nette uitstraling willen hebben richting klanten, relaties en bezoekers.

Gevelreiniging kan bestaan uit verschillende werkzaamheden, uiteraard afhankelijk van het type pand waar u de werkzaamheden voor wilt laten uitvoeren. Hierbij kan gedacht worden aan stoomreiniging van een gevel, waarbij lichte tot gemiddelde aanslag van mos, klimop of vuil wordt verwijderd. Maar wat te denken van chemische reiniging van verfresten, roet of graffiti, waarbij het water wat chemische middelen bevat uiteraard passend wordt gerecycled.

Een offerte ontvangen voor gevelreiniging van uw bedrijfspand?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van gevelreiniging, of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak. Wij lopen graag met u door het te reinigen pand heen, waarna wij een passende aanbieding voor u kunnen maken.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiƫle klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars