Particulier

Particuliere schoonmaak

Wanneer u een drukke baan heeft, of simpelweg weinig vrije tijd, kan het goed zijn dat u te weinig tijd overhoudt om uw woning grondig schoon te maken. Wij kunnen u daarom helpen met particuliere schoonmaak op maat! We nemen samen uw wensen en verwachting door, bovendien spreken we af wat de frequentie van ons bezoek zal zijn. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent en wat u van onze schoonmakers kunt verwachten.

Indien er specifieke vragen of wensen zijn kan ons personeel passende materialen meenemen. Zo kunnen er machines meegenomen worden voor het reinigen van (speciale) vloeren, maar ook simpele schoonmaakmiddelen kunnen meegenomen worden. Uiteraard heeft het wel de voorkeur om dergelijke materialen in uw woning aanwezig te hebben.

Bent u benieuwd naar de kosten van particuliere schoonmaak bij u in huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij voorzien u graag van een prijsopgave op maat. Vergeet niet alle gegevens zo compleet mogelijk in te vullen, indien wij vragen hebben nemen wij graag telefonisch contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Offerte aanvragen