Schoonmaak

Glas- en gevelreiniging

De eerste aanblik van uw pand of kantoor, die moet natuurlijk direct goed zijn. Wanneer er klanten, relaties of bezoekers uw bedrijfslocatie bezoeken wilt u graag een professionele en verzorgde indruk achterlaten. Daarnaast is het altijd prettig om heldere en schone ruiten te hebben voor zowel het zicht naar buiten als naar binnen. Wij kunnen u helpen door glas- en gevelreiniging uit te voeren voor uw gehele pand, van boven tot onder!

Totaalreiniging aan uw beglazing en gevel zorgt niet alleen voor een verzorgde uitstraling, het kan ook de levensduur van vooral uw gevel betekenen. Onze medewerkers hebben verstand van de verschillende gevelmaterialen (zoals hout, kunststof of aluminium kozijnen) en kunnen passende reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast is de hoogte van uw pand of locatie geen enkel probleem. Onze werknemers zijn gediplomeerd en ervaren met het werken op hoogte, denk hierbij aan telescoop glasbewassing en werken met een hoogwerker.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor glas- en gevelreiniging

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van glas- en gevelreiniging? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een intake gesprek. We bekijken graag uw pand van binnen en van buiten, zodat wij een passende aanbieding voor u kunnen maken.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiƫle klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam