Schoonmaak

Vloeronderhoud

Een vloer vormt vaak een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw showroom, bedrijfspand of kantoor. Een slecht onderhouden vloer ziet er niet professioneel uit, bovendien kan er zich een grote hoeveelheid bacteriën verzamelen in bepaalde vloeren zoals tapijt en hoogpolige vloerkleden. Het is daarom ook erg belangrijk om regelmatig vloeronderhoud uit te voeren, zowel voor de presentatie als hygiëne.

Er zijn uiteraard veel verschillende soorten vloeren, elk type vloer heeft dan ook zijn eigen aanpak nodig qua schoonmaakwerkzaamheden. Gelukkig hebben wij voor vrijwel elke vloer passende machines en technieken, waaronder speciale reinigingssystemen voor linoleum, houten of natuurstenen vloeren. Ons gediplomeerde personeel is bovendien getraind in het reinigen en onderhouden van uw vloeren, waardoor u altijd verzekerd bent van een ondergrond met een schone en professionele uitstraling.

Ontvang vrijblijvend een offerte voor vloeronderhoud op locatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden over de schoonmaak van vloeren en vloeronderhoud? Vraag vrijblijvend een offerte op of maak direct een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. In een intake gesprek lopen wij graag met u door de verschillende ruimtes waar de vloer gereinigd moet worden, zo kunnen wij een passende aanbieding voor u maken.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiële klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars