Schoonmaak

Schoonmaak van winkels en showrooms

Of u nu auto’s, kleding of meubels wilt presenteren, een positieve indruk bij uw potentiële klant is heel veel waard. Wanneer uw producten en showroom een professionele en nette indruk achterlaten heeft u de eerste slag al gewonnen. Om dit te bereiken kunnen wij u helpen, door structureel de showroom of gehele winkel schoon te maken.

Veelvoorkomende werkzaamheden binnen een winkel of showroom zijn het reinigen van vloeren, het reinigen van recepties/kassa’s en het afstoffen en reinigen van de producten in de showroom zelf. Maar ook het reinigen van de beglazing in en rondom uw winkel kan zorgen voor dé professionele uitstraling die klanten wellicht net over de streep trekt.

Vraag een offerte aan voor schoonmaak op locatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het schoonmaken van uw winkel of showroom? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake, waarbij we samen met u meekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer we voor u aan de slag mogen zullen wij een werkschema maken waarin alle ruimtes en werkzaamheden zijn opgenomen. Zo bent u dus altijd op de hoogte van wat er wanneer schoon is gemaakt! Maak een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, u ontvangt dan van ons een prijsindicatie op maat.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiële klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars