Schoonmaak

Schoonmaak van kantoren

Een kantoor is natuurlijk de plaats waar u gemiddeld veel uren per week doorbrengt. Tijdens uw werkzaamheden moet u dan uiteraard niet gestoord worden door viezigheid, rommel of vuil. En daar kunnen wij u bij helpen! Wij zorgen ervoor dat de bureaus worden schoongemaakt, dat de keuken er weer netjes bij staat en dat de vloer helemaal spik en span is. Dat, en natuurlijk nog veel meer werkzaamheden, zorgt ervoor dat uw kantoor er altijd professioneel en verzorgd uitziet.

En dat is vaak gewenst, vooral wanneer je klanten, relaties of andere belanghebbenden op uw kantoor uitnodigt. Naast een hygiƫnische werkomgeving voor alle werknemers wordt er zo ook een professionele en nette indruk achtergelaten. Om dit te kunnen bereiken maken wij bij de intake van onze werkzaamheden een gepersonaliseerd werkschema. In dit werkschema is opgenomen welke ruimtes moeten worden schoongemaakt, bovendien is hierin een lijst opgenomen van alle objecten welke gereinigd moeten worden.

Een vrijblijvende intake en offerte

Tijdens het intake gesprek lopen wij graag met u door het kantoor heen om een zo nauwkeurig mogelijke opname te kunnen doen. Samen kunnen we een frequentie bepalen, zo kunnen wij op basis van uw wensen en verwachtingen bepalen hoe vaak onze werknemers bij u langs moeten komen. Bent u benieuwd naar de kosten voor het professioneel schoonmaken van uw kantoor? Vraag dan een offerte aan of maak direct een afspraak, we luisteren graag naar wat we voor u kunnen doen!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"Al jaren werken wij dagelijks samen met Weekra op verschillende vlakken, van kamers reinigen tot ramen zemen en van was tot complete schoonmaak. Een ondernemer uit de omgeving die streeft naar kwaliteit. Voor ons ideaal om zo dicht bij samen te werken met het team Weekra!"

Pieternel & UweEigenarenZeil- & Surfcentrum Brouwersdam

"Ons interactieve kantoor in de binnenstad van Zierikzee wordt elke week keurig schoon gemaakt door Weekra. Dat is ook nodig, aangezien deze ook wordt gebruikt als ontvangstruimte van potentiƫle klanten!"

Maurice GeenseMede-eigenaarKuub Makelaars