Particulier

Glas- en gevelreiniging

Aanslag op de buitenmuur en vuile ramen. Niet leuk, maar wel erg herkenbaar wanneer je er zelf niet aan toe komt om het schoon te maken. Laat ons daarom helpen in en rondom het huis door glas- en gevelreiniging voor je uit te voeren! We gaan graag voor je aan de slag om de buitenkant van je woning helemaal op orde te brengen, waardoor deze weer een nette en verzorgde uitstraling heeft.

Glasbewassing voor particulieren komt vrijwel dagelijks voor, onze glazenwassers komen dan ook graag bij u langs. Van de ramen beneden tot het zolderraam, al uw beglazing kan gereinigd worden, eventueel met specialistische apparatuur zoals een telescoopbewassingsysteem of een hoogwerker. Verder kunnen wij uw gevel reinigen met bijvoorbeeld een stoomreiniger of eventueel met een chemische reiniging, waarbij lichte tot zware aanslag zoals mos, vuil en verfresten professioneel en snel worden verwijderd.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van particuliere glas- en gevelreiniging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor glasbewassing of gevelreiniging, wij voorzien u graag van een aanbieding op maat. Op basis van uw wensen en gegevens, zoals de frequentie van de schoonmaak en uw woonplaats, maken wij een prijsopgave volledig op maat.

Offerte aanvragen