Weekra in de spotlight met artikel Service Management

Geschreven op 22/05/2019

Met gepaste trots lazen we begin deze week het artikel over Weekra op de website van Service Management, het grootste platform over professionele schoonmaak. Ons Zeeuwse familiebedrijf in Scharendijke werd goed in de spotlight gezet.

Het artikel legt uit dat de basis van de onderneming werd gelegd door onze moeder, Betty, toen ze kans zag in de schoonmaak voor de recreatiebranche. Met enkele vriendinnen ging ze voortvarend aan de slag en later voegde onze vader, Maarten, zich ook bij het schoonmaakbedrijf. Intussen dragen ze de leiding over aan ons, Mandy en Jean-Paul.

Inmiddels zijn we verhuisd van kantoor en opslag van moppen en doekjes aan huis naar een ruim bedrijfspand. We zijn uitgegroeid naar 65 medewerkers en een omzet van 1,8 miljoen euro in 2018. Tegenwoordig gaat het er veel professioneler aan toe. We ontzorgen met name vakantieparken in de schoonmaak. Op vrijdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur moet het gebeuren! Daarnaast is er ook grote animo voor de wasserij met ophaal- en brengservice en is de markt voor het schoonmaken van de zonnepanelen en glasbewassing ook steeds groter. Weekra groeit door, en dat merken we ook in de nieuwe klanten op bijvoorbeeld Goeree-Overflakkee en op Noord-Beveland en Walcheren. Zonder schoonmakers kunnen we niet, dus we zijn hard op zoek naar enthousiaste collega’s!

Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Weekra en de huidige bedrijfsvoering? Lees het hele artikel hier!