Wasserette in Renesse

Bent u op zoek naar een wasserette in Renesse? Weekra beschikt over een professionele wasserij, waar dagelijks grote hoeveelheden linnengoed, bedrijfswas en platgoed worden gewassen. Naast bedrijfsmatige was kunt u hier ook terecht voor het laten wassen van persoonsgebonden goed en particuliere kleding.

Wassen voor bedrijven en particulieren

Onze wasserij beschikt over industriële wasmachines en drogers, in het bijzonder geschikt voor grote(re) hoeveelheden was. Voor alle verschillende types was is een apart programma beschikbaar, waardoor het wasgoed weer snel en schoon in gebruik genomen kunnen worden. De meest voorkomende soorten was zijn linnengoed, bedrijfswas, platgoed en persoonsgebonden goed. Linnendienst en kleding kunnen worden gestreken en opgevouwen, afhankelijk van uw wensen en verwachtingen.

 

Complete wasserette in Renesse

Onze wasserij is gevestigd in Scharendijke, een dorpje in de buurt van Renesse. Vandaar dat er ook uitgebreid gebruik wordt gemaakt van onze wasserij door zowel inwoners als een grote hoeveelheid toeristen en recreatiebedrijven uit Renesse en de kop van Schouwen. Bent u niet in de gelegenheid om uw was bij onze wasserette te brengen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze ophaal- en brengservice, waarbij wij uw was zowel ophalen als gewassen afleveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verzorgen van uw particuliere was, of bel 0111-672177 voor meer informatie!

Offerte aanvragen