Bedrijfskleding wassen? Geen omkijken meer naar!

De bedrijfskleding is een belangrijk onderdeel van menig onderneming. De bedrijfskleding is onderdeel van de huisstijl, en dus de herkenbaarheid, maar draagt natuurlijk ook bij aan de hygiƫne. Elke dag een schone set bedrijfskleding? Dan kan de stapel bedrijfswas flink ophopen. Voor de bedrijfswas bent u bij Weekra bij het juiste adres.

Wasserette in Zeeland

Onze wasserij in Scharendijke (Schouwen-Duiveland) is compleet uitgerust voor het wassen van bedrijfswas, platgoed, linnen en overige textielwaren. Onze klanten bevinden zich ook steeds meer buiten dit eiland. Denk aan bedrijfswas van horecabedrijven op Noord-Beveland of van recreatieparken op Goeree-Overflakkee. Weekra is de professionele wasserette in Zeeland met genoeg capaciteit om alle bedrijfswas op tijd schoon te hebben.

Wassen, strijken en vouwen

De medewerkers van de wasserette zetten alles op alles om de bedrijfswas te wassen, strijken en vouwen. Dat doen ze met wel 5 grote wasmachines, uitgerust met doseermachines voor het wasmiddel, en 3 grote drogers. Om onze klanten volledig te ontzorgen hebben we ook een ophaal- en brengservice. Het is natuurlijk ook mogelijk om de bedrijfswas op een vast tijdstip langs te brengen.

Wilt u de bedrijfswas ook uitbesteden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen