Schoonmaakbedrijf Zeeland

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Zeeland? Weekra Schoonmaak en Wasserij is een ├ęcht Zeeuws familiebedrijf, met jarenlange ervaring in zowel particuliere als zakelijk schoonmaak. Van kantoren tot showrooms en van recreatieverblijven tot schoolgebouwen. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar voldoende ervaring opgedaan in reguliere en specialistische schoonmaak werkzaamheden, waardoor wij elke onderneming en instelling professioneel van dienst kunnen zijn!

Schoonmaak op locatie in Zeeland

Bent u als bedrijf of instelling op zoek naar een partner voor de schoonmaak van uw bedrijfspand, kantoor, school of (recreatie)verblijf? Dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Niets is zo belangrijk als een schone en hygi├źnische plek om te werken of te studeren. Onze gecertificeerde werknemers voeren dan ook diverse werkzaamheden op locatie uit. Veelvoorkomende werkzaamheden die wij als schoonmaakbedrijf Zeeland op locatie uitvoeren zijn:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden
  • Producten, verpakkingen en showroom onderdelen reinigen
  • Vloer- en tapijtonderhoud
  • Schoonmaak van sanitaire voorzieningen
  • Glas- en gevelreiniging
  • Zonnepanelen reiniging

Naast zakelijke partijen kunnen ook particulieren bij ons terecht voor schoonmaak op locatie. Zo kunnen onze gecertificeerde werknemer bij u thuis aan de slag met schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook met huishoudelijke dienst. Denk hierbij aan het opruimen van vuilnis, of het draaien van uw wekelijkse was!

 

Een professionele wasserij in Zeeland

Sinds een aantal jaren is Weekra uitgebreid met een professionele wasserette in de buurt van Renesse, deze is namelijk gevestigd in Scharendijke. Hier komen dagelijks grote hoeveelheden , linnengoed platgoed en bedrijfswas binnen, maar hier kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor uw persoonsgebonden goed. Bovendien zorgt onze bezorgdienst ervoor dat grote hoeveelheden was dagelijks kunnen worden opgehaald en bezorgd bij u op locatie.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf?

Als schoonmaakbedrijf Zeeland kunnen wij u zeker helpen! Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte op maat, geheel vrijblijvend. Afhankelijk van de situatie, afstand en werkzaamheden weet u precies wat onze schoonmaak werkzaamheden u gaan kosten. Betreft het een grote locatie, met meerdere werkzaamheden? Dan maakt onze vertegenwoordiger graag een afspraak om een intake op locatie te doen, waarna er een vrijblijvende offerte wordt opgesteld!

Een zakelijke offerte aanvragen

Een particuliere offerte aanvragen